У Свято-Єлисаветинські чоловічому монастирі відбулися збори духовенства Кіровоградської єпархії

27 жовтня 2017 р., з благословення Його Високопреосвященства Високопреосвященнішого Іоасафа митрополита Кіровоградського і Новомиргородського, в Свято-Єлисаветинському чоловічому монастирі відбулися збори духовенства Кіровоградської єпархії УПЦ. Очолив зібрання секретар Кіровоградської єпархії прот. Роман Кондратюк.
Спочатку до всіх присутніх звернувся секретар єпархії та означив план засідання. Після нього голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протд. Іоанн Ганчин розповів про головні моменти організації інформаційної діяльності єпархії в контексті сучасних суспільно-політичних обставин.
Загалом зустріч була присвячена висвітленню питання церковно-суспільних відносин, розгляду нових викликів церковного життя та обговоренню організації інформаційного простору як одного із найважливіших засобів донесення Христової Істини до сучасного суспільство та важливості місії Церкви в даному напрямку роботи.
Також були обговорені інші поточні питання, що стосуються життєдіяльності Кіровоградської єпархії. В кінці зустрічі прот. Роман відповів на питання, які цікавили священнослужителів.

(22)

Добавить комментарий