Пасхальні привітання для військових, людей похилого віку, в’язнів від духовенства Свято-Єлисаветинського монастиря та Благовіщенського храму.

Пасхальні привітання військового відділу Кіровоградської єпархії відбулось у два етапи, перший відбувся у Пасхальну ніч в лиці протоієрея Евгенія Назаренко. Під час свого візиту до воєнного батальйону, тюрми та СІЗО було проголошено святкові поздоровлення, а також роздано пасхальні куличі. Також у Святковий ранок візит до Кіровоградської Виправної Колонії №6 звершив намісник Свято-Єлисаветинського чоловічого монастиря архімандрит Мануіл (Задніпряний). 
12 квітня відбувся другий етап привітання під час котрого усі православні СІЗО були благословенні благодатним вогнем від співробітників військового відділу, а саме протоієрея Олександра Ігнатьєва, протоієрея Костянтина Шпудейко, протоієрея Іоанна Верескуна та ієрея Олексія Ігнатьєва.
У ході візиту священники відвідали біля 150 камер ув’язнених, у кожній з яких залишили свічки з благодатним вогнем, роздані святкові вироби та пряники для підняття Пасхального духу православних. Неабияку роль відіграв хор Свято-Покровського храму села Аджамка, освітивши величними святковими пасхальними співами мовчання старого корпусу СІЗО.

Фото

(33)

Добавить комментарий